top of page

Todellisen muutoksen kumppani
 

yell.jpg

Olemme kaikki osa ongelmaa.
Voimme olla myös osa ratkaisua.

Meitä ajaa halu tehdä merkityksellistä muutosta. Muutosta, mikä näkyy ja vaikuttaa. Haluamme olla mukana taistelemassa vastuullisemman tulevaisuuden puolesta. 

Palvelumme

Ydinosaamisemme koostuu strategisen viestinnän ja palvelumuotoilun osaamisesta. Tiimillämme on myös vankka tausta myynnistä, brändäämisestä, vastuullisuudesta sekä viestinnästä.

Toteutamme niin strategisen suunnittelun kuin pidemmän aikavälin viestinnän ja brändäämisen toteuttamisen.

Alla olevien linkkien kautta pääset tutustumaan palveluihimme Tarkemmin.

3malli.png

TULEVAISUUTTA EI OLE ILMAN TOTUUTTA.

Olemme yksi Toinen Tulevaisuus Oy:n pääomistajista. Ohjaamme osan tuotoista päihde- ja / tai mielenterveysongelmista kärsivien nuorien ja heidän perheiden terapiapalveluihin.

Lupaamme sinulle, että

YKSIKÄÄN TAPAAMISEMME EI OLE TURHA.

1. Jätämme jälkeemme aina pohdittavaa ja valmiita ideoita.

2. Tarjoamme jokaisesta tapaamisesta Toinen Tulevaisuus Oy:lle yhdelle nuorelle lyhytterapiakäynnin.

Oma vastuullisuutemme

Markus Koskinen

Business Festival

Pääajatus on ollut alusta asti, että käteen jää muutakin kuin käyntikortti. Toisen Totuuden tiimi sai hyvin kiinni ajatuksista ja kirkasti tapahtuman kärkiviestejä. Lisäksi he tuottivat tapahtumaa koskien tiedotteen ja pitivät puheenvuoroja vastuullisuudesta sekä ilmiöistä.

Sera Palttala- Usher, Seran puhtautta ja palvelua

Emme halua vain sertifikaatteja. Haluamme aitoa keskustelua ja oikeita tekoja paremman työkulttuurin puolesta. Haluamme yhdessä tehtyä laatua, jonka kulmakivenä on onnellinen työporukka. Tässä prosessissa apunamme toimi Kati Mehtälä ja Veikko Sorvaniemi.

Eeva Junnola-Nyström

Toinen Tulevaisuus Oy

Haluamme kehittää niin terveydenhuollon kuin viestinnänkin kenttää. Yhteistyössä tämä tarjoaa meille mahdollisuuden tarjota uudenlaisia hoito- ja kannattelupalveluita nuorille ja heidän perheilleen. Yhdessä olemme monin verroin vahvempia

Vastuu ei paina –

se nostaa.

bottom of page