top of page

Joskus totuus ei ole tarua ihmeellisempää...

ME

Tiimimme on pieni - osaamisemme ja verkostomme sitäkin suurempi.

Verkostoissa on voimaa!

Lupaamme, että yksikään tapaaminen kanssamme ei ole turha - tuomme mukanamme ideoita, intoa ja merkityksellisyyden tunnetta kaikkessa tekemisessämme.

keltainen.png
Kati Vasell
Kati Mehtälä
Veikko Sorvaniemi

Kati M: Veikko kuuluu niihin hiljaa älykkäisiin ihmisiin, jotka seuraavat ja tarkkailevat (antavat meidän muiden sinkoilla seinille) ja sitten hän kiteyttää kaiken aivan omalla tavallaan. Veikko on oikeassa roolissa, kun hän saa ideoida ja suunnitella jotain aivan uutta. Olemme myös todistaneet hänen oppivan (helpohkosti) uusia asioita, kuten esim. delegointia.

KatiV: Veikko on yksi luovimmista tuntemistani ihmisistä ja hän osaa katsoa asioita uudesta näkökulmasta (tekisi mieli sanoa out-of-the-box, mutta hän inhoaisi tätä termiä). Luovuuden Tonava, tai vähintäänkin Aurajoki. Häneltä onnistuu ideoinnin lisäksi myös niiden vieminen käytäntöön pitkällisen strategiasuunnittelun kokemuksen vuoksi. Veikon kanssa työskentely on helppoa, johtuen osaltaan siitä, että omistamme samankaltaisen sarkastisen huumorintajun.

KatiM: Kaimani on uskomaton yhdistelmä älykkyyttä ja lahjakkuutta. Hän pystyy pitämään langat käsissään ja luomaan palavereista sellaisia muistioita, että vaikea on välillä edes tajuta olleensa itse niissä mukana. Yhdessä ihmisessä kiteytyy järjestelmällisyys, pikkutarkkuus ja luovuus. En usko näiden olevan kovin yleisiä ominaisuuksia yhdessä ihmisessä.

Veikko: Kati V on harvinainen yhdistelmä luovuutta ja järjestelmällisyyttä. Vaikka olen jo ajat sitten huomannut, että kyseessä on erityisen etevä ihminen niin silti hän yllättää minut viikoittain monipuolisella ammattitaidollaan ja mahtavalla persoonallaan. 
 

Veikko: Kun tapasin Kati M:n ensimmäistä kertaa vuosia sitten niin tiesin, että tämän ihmisen kanssa haluan tehdä töitä –  nyt teen. Määrätietoinen rohkeus, avoimuus ja kyky nähdä asioita laajemmin yhdistettynä mahtavaan persoonaan tekee Katista ainutlaatuisen ihmisen.


KatiV:  Kaimani on valtavan osaava ja ammattitaitoinen monella osa-alueella markkinoinnista myyntiin ja palvelumuotoilusta kouluttamiseen. Hän näkee ja osaa funtsia asiat aina sekä yrittäjän että sidosryhmien ja asiakkaiden kannalta. Kati on rohkea ja määrätietoinen, innostuu herkästi ja on upea työkaveri, joka huolehtii muista ja on empaattinen. 

 

bottom of page